Nejste přihlášen/a.
Klasický papundeklový dveře. Opravit to vlastně nejde. Voština pod tím je zmáčklá, narovnat nejde, jedině to celý vyříznout, natáhnout voštinu, ale stejně už nebude mít takovou pevnost, co předtím. Co se ostatně dá od papíru očekávat, že?
Nebo koupit kýbl tmelu, nejlépe nějakýho dvousložkovýho a tmelit a tmelit. Pak zabrousit, ručně to bude práce pro vraha. Pak nalepit tapetu.
Příště počítej do deseti, nebo do sta. Dokud nevychladneš.
Pomohlo ti to, rozmlátit dveře? Ulevil jsi si? vyřešilo to problém? Asi ne, viď?
To vypadá jako kopnutí do dveří.
Toto mi udělal nájemník s novými protipožárními dveřmi. Sdělil jsem mu, že stojí 4500Kč a že mu je pomůžu přivézt z obchodu. Zařídil si "opravu" polepením folie. Na první pohled to nebylo vidět, ale našel jsem poškozené místo. Takový povrch se bude asi těžko shánět ve folii. Nové dveře se dají koupit od 800Kč.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.