Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hlávní uzávěr vody

Od: dejf* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den

mám na pozemku udělaný hlavní uzávěr vody kdy mi ze země trčí jen takový ten čtyřhran který vede do země až k tomu vodárenskému šoupěti co se používá k rodinným domům. Všimnul jsem si že mi kolem toho čtyřhranu z chráníčky vyvěrá voda když ten ventil zavřu uplně voda vyvěrat přestane... naopak když ho zase otevírám tak zhruba v půlce to začne vyvěrat celkem dost a při otevření ventilu naplno to vyvěrá jen trošku... znaméná to že bude poškozené něco na tom šoupěti? je to v místě zahrady kam moc nechodíme tak nedokážu říct jak dlouho už to tak vyvěrá.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Otázkou je,že či ste napojený na ten rozvod? Pravdepodobne je tam spravená vodovodná prípojka a vy ju otvárate a zatvárate. Ak nieste napojený na vodovod,tak to uzavrite celkom a nechjte to tak. Tak ste napojený,tak kontaktujte správcu vodovodnej siete.

hodnocení

0x

Ano, samozřejmě je nějak poškozené šoupátko.

Kontaktujte pohotovostní službu správce vodovodní sítě, ať to dojedou opravit.

dejf*
hodnocení

Na vodovod napojení jsme takže ventil musí být otevřený aby tekla v domě voda...

Vy hlavně s tím šoupátkem nemáte vůbec co manipulovat...(pokud tedy není vyloženě vaše).

Podobná oprava se řeší operativně a velmi rychle, v řádu jednotek hodin.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]