Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jde ovládat starou klimu přes mobil?

Od: patriknadovolen odpovědí: 6 změna:
Zdravím,chci se zeptat jestli existuje nějaký způsob jak zapnout klimatizaci pomocí mobilu,nemám totiž od klimatizace ovladač a jinak se asi zapnout nedá. Přidávám popisek klimy..
Jde ovládat starou klimu přes mobil?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A proč by to nešlo?

Pokud MK měla originální ovladač IR, a Vy máte MT, který IR umí, tak to na 99% půjde.

Jde ovládat starou klimu přes mobil? #2
patriknadovole1
Poradil by jste mi prosím nějakou aplikaci která by to dokázala?Děkuji

Toto je originální aplikace od Xiaomi, která je defaultně instalována v MT stejné značky. A funguje bezvadně (nejen na klimatizace, ale i na TV, HiFi...a další spoustu věcí.

Tady můžete zkusit...zda Vám bude něco vyhovovat a bude to fungovat s klimou TCL.

play.google.com/...

patriknadovole2
Zkusil jsem asi 7 aplikaci a bohuzel nic. Při jedné aplikaci klima pouze rozsvitila kontrolku ze je zapnuta ale dal už se ovládat nedá,musím mít telefon přímo u klimatizace? Mám samsung J5
Hlavně musí mít mobil IR vysílač. Bez toho to nepůjde a většina mobilů to nemá.

Ano...

Pokud vím, tak Samsung J5 IR port nemá.

Tudíž můžete zkoušet aplikací kolik chcete, ale fungovat to nebude...a ani nemůže.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]