Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
koupil jsem provizorni dvere z druhe ruky. Doma jsem zjistil ze se nezasunuje strelka, tak jsem je rozebral, a ted nechapu, jak ma jit kovani zpet dohromady. Vite jak tam ma jit "perko" protote kdyz ho tam dam jak bylo predtim, zobacek co zasunuje strelku je dolu namisto nahoru.
Diky,
Kuba
Zámet na snímku není, protože jde o tzv americkou kouli, kde není zámek zadlabán ve dveřích, ale je součástí koule.
Co se týče tazatelova zámku - musí to být poskládáné tak, aby pero tlačilo střenku ven, podle té fotky se zdá, že to chche jen pootočit proti směru tahu pera.
dekuji za odpoved, koule to neni, je tam klika, na zamykani je tam takovy ten prepinaci knoflik nad klikou co roztahne manzety, jsou to stare socik dvere z panelaku. Asi mate pravdu a zobacek musi byt ins perkem nasponovany jeate o 180 stupnu, pak by byl ve vylisku a melo by to fungovat. Diky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.