Naprosto nepřekonatelný je LOCTITE GEL ! Ale opravdu kupte GEL. Používám ho na všechno, i na velmi tenké spoje a spoj je opravdu pevný. Ke koupi např. v Baumaxu, OBI, Hornbachu a určitě v některých drogeriích, železářstvích a speciálkách. Cena kolem 55 - 60 Kč a vydrží vám velmi dlouho, na tento spol spotřebujete jenom kapku.
fidek
Vyzkoušet bych ho mohl, čtu že je nevhodný na plasty PP a PE, já nevím co mám za plast
Málo údajů. Je-li spoj namáhaný a nelze-li vyztužit nějakou oříložkou, taky se může stát, že správná odpověď je, že ať to slepíte, čím chcete, vždycky to po čase uletí.
Pokud to ničemu nevadí, slep vteřiňákem díly k sobě a poté použij pistolovou pájku+kancelářskou sponku, patřičně naohýbej, pokrať a část sponky horkou pájkou vetlač do plastu. Nevím jak silný je ten plast, použij případně slabší drátek nebo hřebíček.
Lom je ve velmi tenkém profilu výlisku.Lepení nezajistí dostatečnou pevnost spoje.Doporučil bych přeplátovat spoj podobnou folií z plastu HPS,SAN,ABS -styrenové kopolymery,jeden z nich to asi bude,a použít lepidlo skutečně toluenový roztok.Ale spíše roztok pilin v trichloretylenu.Toto v tom případě,jestli v konstrukci zbude dost místa.
to vypadá na tlačítka z mikrovlnky nebo podobného stroje, podle konstrukce bych si tipnul, že ten ulomený kousek jde na tlačítko na desce a mohlo by to jít i podlepit..
Dobrý den, jsou to tlačítka od pračky. Zkusil jsem to zaslepit vteřinovým lepidlem, ale bohužel se to v tom samém místě přelomilo, spoj je namáhán, tak teď nevím co s tím Díky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.