Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám zájem o vybudování stavební přípravy pro sprchový kout (box). Ten by se teď neinstaloval, ale v budoucnu v případě potřeby.
Chci se zeptat jestli jsou sprchové kouty "univerzální" co se týče rozměrů nebo se ta stavební příprava dělá přímo na konkrétní model sprchového koutu boxu.
Pro upřesnění mám zájem o sprchový box - viz foto.
Děkuji
Jakékoli jiné řešení sprchy je lepší,než tento box. Několik jsem jich už namontoval a jsou s tím jen problémy. Na přípravu to náročné není,chce to jen v rohu teplou a studenou vodu a odpad. Ten vynález se připojuje flexihadicema.
Odpad napojený husím krkem,průšvih. Hadice vzadu stavěné na tlak 2 bary,průšvih. Když se v tom budete sprchovat,je tam rachot,jako by startoval jumbojet. Celé se to třepe a kymácí,celé to je z plastu. Pokud tam jsou součástky z "mosazi",jsou tak tenké,jako by to dělali ze staniolu...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.