Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl bych se zeptat na sprchový kout. Vleze se mi do koupelny rozměr max 85x85 takže padá volba asi na 80x80, máte nějaké osvědčené typy? A jestli mám volit spíše půlkruh nebo čtverec? Díky za odpověď ![]()
doplněno 13.06.19 23:07:
Momentálně mám čtverec
0x
Měli jsme doma v průběhu života doma ze tří stran vykachlíkovaný kout se zvýšenou čelní hranou a závěsem, jinde rovná plocha s odpadem ve formě roštu v podlaze u vstupu a skleněnými dveřmi, měl jsem taky levný plasťák, později litý mramor, teď mám keramiku.
Plast mi přijde nejhorší, kachlíky lze mít jen s možností osadit odpad v podlaze, mramor má na mě moc nízkou vaničku, keramika s okrajem 8-9 cm mi přijde akorát.
Těžko radit, každému se líbí něco jiného.
Mně třeba neseděly ty prosklené dveře, pořád se to muselo čistit.
O zvýšenou hranu jsem brkal, v plastovém vyvýšeném koutě jsem měl pocit, že kvůli došlapu na níže položené dlaždičky po sprchování někomu staršímu může podklouznout mokrá noha.
0x
na 80x80 se vybodni...jak to nemá aspoň 120x120 tak tam nebude pohodlné sprchování...když si vezmeš, že z toho prostoru ti vezme ještě kus hloubka baterky, tak máš necelých 70x70 a to máš průchod dveří...jakmile si budeš chtít umyt nohy nebo se zohnout, tak budeš muset otevřít dveře, vystrčit řiť ven a celý sprchování postrádá smysl...akorát uděláš bordel před koutem...za mě...NE!... tom, že tady ty rádoby sprchový kouty z plastu jsou aušusy se ani nebavím...
0x
Teď jsem to měnila a místo čtverce půlkruh a je to mnohem lepší. Jo, je tam málo místa, ale že by ses nevešel, to ne. A vanička je fajn. Když jsi znaven, můžeš si ke sprchování sednout a taky tak v klidu umýt nohy. Jsem spokojen...v rámci možností.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.