Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl bych se zeptat na sprchový kout. Vleze se mi do koupelny rozměr max 85x85 takže padá volba asi na 80x80, máte nějaké osvědčené typy? A jestli mám volit spíše půlkruh nebo čtverec? Díky za odpověď
Momentálně mám čtverec
na 80x80 se vybodni...jak to nemá aspoň 120x120 tak tam nebude pohodlné sprchování...když si vezmeš, že z toho prostoru ti vezme ještě kus hloubka baterky, tak máš necelých 70x70 a to máš průchod dveří...jakmile si budeš chtít umyt nohy nebo se zohnout, tak budeš muset otevřít dveře, vystrčit řiť ven a celý sprchování postrádá smysl...akorát uděláš bordel před koutem...za mě...NE!... tom, že tady ty rádoby sprchový kouty z plastu jsou aušusy se ani nebavím...
Teď jsem to měnila a místo čtverce půlkruh a je to mnohem lepší. Jo, je tam málo místa, ale že by ses nevešel, to ne. A vanička je fajn. Když jsi znaven, můžeš si ke sprchování sednout a taky tak v klidu umýt nohy. Jsem spokojen...v rámci možností.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.