Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Klika plastového okna

Od: eviik* odpovědí: 6 změna:

Zdravím.

Nejde otevřít okno,klika se jen protaci,ale když jsem ji sundala,je v pořádku.Z horního otvoru pod šroubkem kouká tenká,umělá spirála .Dalo by se to opravit doma,aby se nemusela volat nějaká firma - špatne zkušenosti.Moc díky za odpovědi,eviik

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

berger*
hodnocení

0x

Z té kliky by měl čouhat čtyřhran,je tam? Už jsem viděl,že zajel do okna a klika na něj nedosáhla. A viděl jsem i druhý případ,kdy byl zarvaný do kliky a nedosáhl do mechanismu.

hodnocení

0x

A u mých plastových dveří onen mechanismus celý rupnul - musel jsem dveře vybourat. Prostě celá ta lišta prdla a rozpadla se...

Vybourat dveře kvůli rozsypanýmu kování?
Tady taky dost určitě bude vysypaný kování. Tedy bez výměny nelze opravit.

eviik*
hodnocení

Psala jsem,že klika je v pořádku,jde mi o to co kouká z toho otvoru pod ní.Zdá se mi to podobné jako řetizek u žaluzie,ale je to tenká spirála.Jsou tam dva konce ((možná je přetrzena )

klika je v pořádku, mechanismus není - co je na tom k nepochopení?...

hodnocení

0x
Aby bylo jasno, na 99,9% je vysypaná převodovka.
Tipnu si, že se jedná o plastový okna a tudíž ten kousek plastu bude něco z oken, nikoliv z kování a jen se to tam plete.
Převodovka, kam zapadne klika vypadá takhle. Je to tedy z dřevěných oken, ale plast bude dost podobný.
Klika plastového okna

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]