Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Splitova klimatizace - firma z Ostravy

Od: hrb odpovědí: 16 změna:
Hledám v Ostravě firmu která mi prodá a nainstaluje splitovou klimatizaci v paneláku na balkón do cca 200000 sakumprask, nevíte o nějaké.

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Na internetu stačí minutu hledat "Split klimatizace" a další měsíc vám budou naskakovat reklamy na splitku s montáží zdarma. Cena do 20tis bude za nějakou horší - LG a noname... takže raději mrkněte i na prodlouženou záruku.

Já si pořídil Daikin - Japonci jsou vyhlášeni kvalitou.

pavelc*
hodnocení

0x

Za 200000 Kč ti to udělá firma klidně i z Prahy :)

hrb
12.06.19 16:06
hodnocení

20000

jurajjuraj*
hodnocení

0x

klima Blazek, taky mi montovali , sice sem neresil cenu, protoze radeji priplatim par korun za kvalitu ale jinak maximalni spokojenost, dali mi daikin, vse probehlo podle dohody , parada

Zdravím,,hovořila jsem s panem Blažkem,,,mohl byjste mi napsat do pošty cenu?A jaká je spotřeba,děkuji

jurajjuraj*

cena byla 25 vc.dph za kus vcetne vseho, dojezd meli nejakych 40km v jednu stranu

spotrebu kdyz mi je teplo neresim ale kdyz sem to meril kdysi tak pri provozu na automat ( ovladalo si samo otacky ventilatoru ) byla spotreba pri chlazeni prvni zhruba minutu a pul neco mezi 650-800w a pak kdyz uz se otacky snizily tak se to drzelo od 150 po zhruba 200w

vytapet s tim v zime barak by se asi moc nevyplacelo ale na takove dotopeni kdyz se decka umyjou, nebo v lete chlazeni naprosto bez problemu , na spotrebe elektriny to nejaky vyrazne nepoznate

Děkuji,,také si ji patrně dám..

jurajfuraj,,,,,,,,naše družstvo požaduje od té firmy podklady,,,což je údajně bez problémů.Jinak nejsou proti.Aba to byla solidní certifikovaná firma.

jurajjuraj*

to ja nevim, ja to montoval na baraku a tam se nikoho neptam , je to moje a tim to konci

ale pokud ti rekli ze ti to dodaji tak si sem jisty ze dodaji, co vim tak montuji na panelaky casto a urcite nebudete prvni kteri neco takoveho chteji

pokud bych jeste nekdy klimu montoval tak nemusim premyslet na koho se obratit, Blazkovci jsou pro me jistota

jenda2*
Jako topidlo v provedeni do 32m2 si za 1 hod. pri +2 st. vezme kolem 750 W. Pri -2 uz kolem 1kWh. Pro 1 mistnost drahe.
jurajjuraj*

pokud zavru dvere tak tu jednu mistnost s tim vytopim za 2 minuty

111®
hodnocení

0x

mohu potvrdit Daikin, montoval jsem tam řízení stroje, fakt jsou výborní celosvětově...

jurajfuraj,,,,tak už ji mám namontovanou,,,velice příjemní mechanici díky za doporučení..

jurajjuraj*

kteri tam byli? takovy mensi a druhy vysoky?

Všichni opěvují Daikin ale to je jen to hezké navrchu
jurajjuraj*

kazdy opevuje to s cim je spokojeny a DAIKIN je jedno z nejlepsich co se tyce klimatizaci nebo cisticek vzduchu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]