Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výroba zastřešení bazénu svépomocí

Od: brambor* odpovědí: 5 změna:

Chci se zeptat jestli to je vůbec reálné si vyrobit zastřešení bazénu sám.

Jde o to, jaké se používají hliníkové profily a tesnění do nich, problém asi bude jejich ohyb, když není ohýbačka, napojení je pomocí nýtů? výplň je makrolon, ten není problém sehnat.

Má někdo zkušenosti?

díky

brambor

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jenda2*
hodnocení

0x
Co si od tohoto pocinu slibujete? Pokud je to 5m u domu tak snad.
brambor*
Vůbec jsem nepochopil reakci. Prostě si chci vyrobit zastřešení a zajímají mě zkušenosti. Ještě jsem nepotkal českou firmu která ho nemá předražené a ze zahraničí ho nechci objednávat.

jenda2*
hodnocení

0x
Delal jsem zastreseni posuvne z polykarbonatu a v podstate to bylo k nicemu. Slunce vodu neohralo, nedalo se tam dychat.
brambor*
hodnocení

Jaké jste použil profily a jak jste je napojoval?
Díky
jenda2*
V podstate to byla budka na vodicich koleckach vedene oboustrane. Nemusel jsem resit skladani panelu na sebe. Material bezny jekl 20x20. Polykarbonat byl nytovany.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]