Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupit horkovzdušnou fritézu?

Od: martinna* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,ráda bych nějaký pomocník do kuchyně a prosím odpovědi jen ty co to máte odzkoušené.

Známá mi radí horkovzdušnou fritézu. já v tom úplně tápu.Chtěla bych prostě něco na 1-2 porce kam bych umístila brambory+maso+zeleninu a zapnula a přitom se věnovat něčemu jinému. Klasickou troubu se mi nechce zapínat v tom vedru.Něco co má malou spotřebu oleje,prostě na stravu spíš dietní,rychlou,zdravou-děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jurajjuraj*
hodnocení

0x

mame tefal actifry a zadny zazrak to neni , kdyz tam hodim treba hranolky tak to trva vecnost

lezi tak akorat na skrini a prasi se na to, je to neco jako rotoped u vetsiny lidi, povesi na to obleceni a zabira misto

id
hodnocení

0x

Horkovzdušnou fritézu mám několik let a používám několikrát do týdne, neměnila bych za jiného pomocníka do kuchyně, S míchací lopatkou dělám omáčky, guláš, hranolky i hustou zeleninovou polévku. Vyndám-li lopatku mám z toho remosku. Myje se i v myčce.

fritovaci-hrnce.heureka.c/...

jenda2*
hodnocení

0x
Mame ji dva dny a hranolky nic moc, pstruh takovy nijaky. Fritak je lepsi.

cl
hodnocení

0x
Vašim požadavkům by mohl vyhovět také parní hrnec.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma horkovzdušná fritéza

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]