Nejste přihlášen/a.
Zaujal mě tenhle, myslíte že by byl pro staršího člověka vhodný? Nejde nám o to aby měl hodně funkcí, ale opravdu jen o ugrilování plátku masa?ryby. alza.cz/...
Děkuji
Zdravím. My máme Sencor alza.cz/... a jsme velmi spokojeni. Nepřipaluje, má "šuplíček"na odtékající tuk a šťávu. Je dostatečně výkonný a hlavně - má vrchní díl na pružinu, to umožňuje grilovat i vysoký plátek masa nebo rybu v celku + dá se úplně odklopit => neomezený manipulační prostor. Má světelné ukazatele, kdy už lze grilovat, či ještě nechat zahřát . Velmi jednoduchá údržba a mytí. Cena - momentálně sleva ze 799,- na 529,- Kč. Ida
Pro jednu osobu je velký a menší snad ani neexistuje.
Na plátek grilovaného masa stačí toustovač s vyměnitelnými plotýnkami. Bývají 3 plotýnky - toust, wafle, grilovací plotna. Výhodu jsou vyjímatelné plotýnky, snadná údržba. Používám pro rychlý oběd pro 2 osoby. Něco takového
dá se sehnat i levněji, nedávno byl v Lídlu za 499,- Kč.
My dlouho přemýšleli o kontaktním grilu jako doplňěk ke klasickému venkovnímu, protože při větších sešlostech se to všechno na jeden nevešlo. Máme tento recenzezdarma.cz/... ale otázka je jeho využití.. pokud je to opravdu pro jednoho člověka tak bych šla do uplně obyčejného kontaktu za 500 korun. Pokud se k němu ale občas na víkend sjedete tak je podle mě ideální ten co jsem posílala. Vejde se na něj opravdu hodně věcí a má dostatečný výkon, takže to ani netrvá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.