Dobrý den, jsem laik, proto se omlouvám za vyjadřování Mám přístavbu, do které mi odněkud zatéká. Jedna z náprav je i domontovani okapů, ale překáží mi tam "držáky" budoucího zábradlí.. Jak se to dá vyřešit? Pokud máte i jinou radu k ploché střeše, budu ráda. Nejlepší rada k ploché střeše je nedělat ji na to už je ale pozdě.. Nahoru přemýšlím, že nechám dat lepenku, rošty a dlazbu. Správné rozhodnutí..? Moc díky! L.
Plochou střechu lze odvodnit i bez okapů,na spádu provést vyvíšený obrubník a vývod přímo do svodu.Jen je tu několik problémů při nelkém sněhu i za mrazu,je nutno zajistit ohřev kabelem.
Byla by to prasečina, ale nechal bych tam dát "lino", neboli PVC folii k izolaci teras a plochých střech, buď pochozí nebo nepochozí s dlažbou na terče. Plech bych nechal osadit s výřezem kolem sloupků až za ně a okap bych přichytil na sloupky. Je to drahé, ale neřezaly by se sloupky a je to hotové za 2 dny. Mám to ( s jinak řešenými sloupky) na terase a včetně zateplení a polystyrenu a výprodejové keramické dlažby mě to vyšlo na cca 2 000 Kč metr čtverečný.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.