Nejste přihlášen/a.
Pokud se sousedé nehodlají odstěhovat, tak si hledejte bydlení jinde vy. Měřák marihuany to snad nijak nevyřeší. Bydlení spousty lidí pokupě přináší často řadu problémů.
No vidíte. A my jsme se přestěhovali, protože nemáme rádi lidi a vadilo by nám na nich vše, rozčilovali bychom se a zkracovali si život. Pod okny byla navíc konečná autobusů, takže hluk, v zimě stoupal smrad z motorů a v přízemí ráno bufet smažil míchaná vajíčka. Teď máme klid a i naši dřívější sousedé.
Nabízí se řešení, promluvit se sousedy a váš syn nebude koukat z okna ale zavře ho a počká až se kouř rozptýlý. Příjde mi to nesmysl, hulí na balkoně, vy zavřete okno., kudy k vám kouř vniká? Kouření v paneláku na WC je jiná věc, ano tam jde šachtou a máte pravdu i mě bývá ráno když se na WC nadechnu na zvracení. Sousedi zespodu kouří na WC brzy ráno, celý den nejsou doma a večer kouří na balkoně a to mi do bytu kouř nejde.
Ano přes den mám okna zavřená a zatažené žaluzie, větrám v noci. Pokud vás sousedd napadl měl jste se nehat ošetřit a volat PČR. V paneláku se prostě žije jinak i já tam žiji, na chalupě zase kokrhají kohouti, zvoní zvony kostela aa denně hlásí místní rozhlas. Pokud někdo něco slaví, vydržím to, pokud někdo vrtá, chápu, že jinak to nejde. Máte možnost si postavit dům a přestěhovat se, všude ale budou lidé.
Žádné měřidlo neznám, stejně by vám bylo houby platné.
Je to vaše volba žít ve společnosti sousedů a ne na samotě u lesa. Tam by synkovi snad vadili uřvaní ptáci. Rozhodl jste se tak, tak se musíte se sousedy nějak srovnat. Snad taky někdy spí, možná chodí do práce, tím vás nemohou obtěžovat 24 hodin denně. A největší nesmysl je ve 30 st. vedru mít okna dokořán. To chcete mít ještě větší horko v bytě? Krátce do průvanu vyvětat a zavřít okna. Na vaření máme digestoř. Budete-li v domě takto prudit, příště nebudete mít jen rozbitou hubu, ale nasr.no na rohožce, zničené auto či rozbité okno atd.
Nové kolo si nekupujte a můžete mít na polovinu projektu domečku na samotě. Syn jde do puberty a není bolení hlavy jen výmluva pro neplnění povinností? Nebude dloho trvat kdy ochutná cigáro či pivo, pokud už neví jak to chutná.
Abyste dostal i nějakou praktickou radu, tak existuje přetlakové větrání. Dnes to má každý traktor, kde se do kabiny přivádí filtrovaný vzduch a nedostane se tam prach. Obdobně existuje i přetlakové větrání bytů. Pokud je odkud nasávat čistý vzduch a byt není děravý, mohl by mírný přetlak zabránit pronikání pachů z okolí. tzb-info.cz/...
tak staci jim rict, ze vam to je jedno kdo si co kouri, ale at zaviraji svetlik a vyvetraji si normalne, ze mate male dite...
jointa pozna stoprocentne jedine kurak nebo ten kdo dlouho kouril, jinak taky to mohou byt indicke bezpapirkove beedees to taky smrdi dost a ty male doutnicky v peknych krabickach to je teprv smrad, kam se hrabe joint
Rada je jednoduchá,kup si barák někde na samotě u kesa a máš svatý klid...není to myšleno jako ironie,mám barák na vesnici a do tý králíkárny by mě nikdo nedostal ani párem volů. Když by to nebyl kouř tak co příště?dupot lidí nad tebou,mejdan,vrtačka souseda co si chce přivrtat poličku nebo třeba průjem po zkaženém jídle na sousedním hajzlíku? Bydlení s tolika jinými lidmi zkrátka přináší úskalí a ty se je buď naučíš ignorovat,nebo budeš muset chtě nechtě změnit lokaci na mnou doporučenou
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.