Nejste přihlášen/a.
A co to takhle nakreslit, nevím z toho moc. Co má vložka FAB, nebo koule, společného se sítí?
Jedno řešení mohu doporučit, mám to ověřené a funguje to dobře. Pořídíte kašírovanou fólii (např. něco takového), v délce, která trochu přesahuje výšku dveří. Naměříte a nastřiháte pruhy podél, šířka třeba 4cm, tak, aby nahoře zůstal materiál nedostřižený tak deset cm. Vezmete laťku, třeba 30/5 mm, v délce která přesáhne šířku dveří. Nerozstřiženou část fólie upevníte třeba sešívačkou, nebo sponkovačkou. Pak laťku s fólií upevníte zevnitř nad dveře, pomocí dvou skobiček se závitem a dvou hmoždinek. Skobičky zašroubujete tak, aby laťka šla za ně zavěsit. Nebo upevnění vymyslíte sám podle potřeby. Vypadá to podobně, jako kdysi používané korále místo závěsu. Nepřekáží to a spolehlivě to ochrání proti otravnému hmyzu. Procházet lze bez problému. Barvu fólie můžete použít dle uvážení, já jsem použil neutální, částečně průsvitnou, jako je v odkazu. Výhoda je, že to není venku a lze to kdykoli vyháknout ze skobiček navinout na laťku a uklidit až hmyz přestane létat.
Možná je to smutné, ale někdy ono "nechci"je tak zásadní, že další roky prostě budete mít dveře bez sítí a hmyz v domě.
Můžete si udělat "rám"- předsazení před/za dveře a instalovat posuvnou síť - na způsob impono.cz/...
Já mám zhruba 30cm široké pásy sítí pověšené a přesazené přes sebe - je to relativně funkční - ty dvě mouchy za den se dají zabít... Samozřejmě záleží na dalších podmínkách...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.