Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozbita tabule na plastovychvchod. dverich -

Od: petr21 odpovědí: 5 změna:
Zdravim, mladej rozbil dvojsklo u plast vchodovych dveri cca 0,5m2 je tam nejaky vzor jakoby kapek chci se zeptat na +- odhadovanou cenu toho skla kdyz mi ho prijede firma namontovat, jestli se vlezu zhruba do 2tis kc? Ma nekdo zkusenosti? Jsme chvili po rekonstrukci a ted proste nejsou penize na zbyt ale je potreba to opravit, dekuji moc za rady. Nechce se mi ani volat firme pokud mi reknou orient cenu okol 4 5 tis nevim jak se to pohybuje ale na to bych momentalne nemel, moc dekuji vsem za poznatky.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

@petr21 - Nechce se mi ani volat firme

Jenže to je jediná možnost, jak se tu cenu dozvědět. Ale nestačí se zeptat jen na jednom místě - obvolejte jich několik a porovnejte.

petr21
hodnocení

Podle mne bude rychlejsi, kdyz mi poradi nekdo kdo se s timhle setkal nez cekat pristiho tydne na nejakou nabidku. Budu tam volat tak ci onak jen bych chtel klidneji usinat. Moc diky…

mistoopravy
hodnocení

0x

Zdravím, co to zkusit jinak , bazos vchod.dveře a řadit od nejlevnějších, jsou tam i za litr.

petr21
hodnocení

Diky za radu, ale dvere jsou stare cca pul roku a staly docela dost

petr21
hodnocení

Opravdu tu neni zadny sklenar? Ktery by mi k tomu z praxe rekl vic? Dekuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]