Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Průsak spodní vody v betonové podlaze

Od: radek* odpovědí: 3 změna:

V uzavřené garáži mi prosakuje spodní voda do betonové podlahy.Chtěl bych zamezit tomuto průsaku a chci použít materiály v tomto pořadí: Nejdříve Vodotěs Hasoft-beton opravný vodotěsný a na to 2 vrstvy Den Braven jednosložková hydroizolace exterier.Na to už není třeba použít betonovou směs s vyztuženým vláknem? Je toto pořadí správné nebo není nutné toto vše aplikovat?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Asi bych si nejprve položil otázku,kam se poděje voda,které zabráním prosakovat do garáže.Já bych asi šel spíše cestou menšího odporu,v podlaze bych udělal jímku,kam mi ta voda steče a čas od času ji odtud vyčerpám.Bylo by to mnohem levnější.

JABRAKA

re4zon
Neco takoveho bych si tedy opravdu nedovolil radit bez dukladne znalosti stavu. Ze tam bude nejaka jama jeste neznamena ze do ni bude voda stekat a ze nebude vzlinat dal do zdiva.

hodnocení

0x

Asi jak píše Re4zon-nemá cenu řešit podlahu když zdi nebudou izolovány,!Toto je třeba řešit komplexně!

To jabraka-kam by se asi poděla? NIKAM-když je kvalitní a dobře udělaná hydroizolace,tak tím prostě voda nepronikne.Stejné jako loď-kde je voda když neteče do trupu?pod a vedle lodi,u stavení je spodní voda pod základy,repsktive pod izolací!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]