Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Platit internet. obchodu převodem dopředu?

Od: rob* odpovědí: 8 změna:

Zdravím,

mám dotaz, hodlám si přes net objednávat spotřebiče do kuchyně a nechce se mi vybírat, přepravovat a uschovávat doma větší množství hotovosti. Dá se věřit internetovým obchodům a poslat peníze dopředu převodem? Jaké máte zkušenosti?

Děkuji předem za odpovědi

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

moxa*
hodnocení

0x

Převodem platím často a zatím mám jen dobré zkušenosti. Ale takto velké částky jsem zatím neplatila.

michal1*
hodnocení

0x

Osobně u českých obchodů vždy vybírám platbu při přebírání zboží. Přeci jen jsme zemí šikulů.

petr123*
hodnocení

0x

Těm seriozním se ohledně peněz věřit dá, ale né všem se dá věřit ohledně dodatelnosti. Takže se může stát že zaplatíš a pak budeš měsíc čekat na zboží...

hepcziiik*
hodnocení

0x

osobně nakupuji na internetu často a prozatím nebyl problém. někdy volím platbu předem, někdy při předání zboží, spíše podle nálady, nebo jestli je v peněžence hotovost. Bál bych se pouze obchodů neznámých, tam bych raději volil nákup nějakého drobného zboží, abych obchod vyzkoušel. Doporučuji volit mezi certifikovanými obchody

alf*
hodnocení

0x

asi bych to rozhodl podle toho jaký je to obchod ač i o známých si lze dohledat informace že se někomu něco měsíc táhlo s ruznými výmluvami, osobně jsem to nikdy nepotřeboval a celkem bych váhal až možná i změnil obchod, řeším dobírkou, nejčastěji osobním odběrem neb o paypal.

zuzee*
hodnocení

0x

Většinou jsem platila převodem na účet předem a nikdy žádný problém. U dražších věcéí nebo méně známém e-shopu jsem si to nechala poslat na dobírku a pračku jsme platili když nám ji dovezli kartou. Nikdy nás žádný e-shop nezklamal.

lidus*
hodnocení

0x

nakupuji přes internet hodně ale vždy si zboží nechám dodat do kamenného obchodu , nebo někteří větší zboží dovezou zdarma domů a platím až vím co.

rob*
hodnocení

Děkuji všem za poskynuté rady a zkušenosti.

Nakonec to dopadne tak, že rozbiju prasátko a zacáluju to až mi to přivezou domů.

Přeji hezký den všem ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]