Dobrý den obracím se na vás s problémem s touto spolećností. Koupil jsem dům a chtél jsem pŕejít k eonu. Dosel jejich obchodak podepsal jsem tu prvni smlouvu s tim ze mi daji vedet o prubehu vyrizovani a ze vse zaridi oni i komunikaci s predchozim dodavatelem a ted to zaclo. Jedno oddeleni mi udajne vyrizuje smlouvu a od eonu dosel papir ze je na dome cerny odber ze pry nemam dodavatele ktereho oni sami zrusili. Po dlouhych telefonatech s eonem to pry nemam resit ze oni smlouvu vyrizuji. A dosla dalsi upominka na cerny odber. Po dalsim hovoru po me chteji papiry s daty kdy byly ukonceny puvodni smlouvy. Pritom to vyrizuji oni. Smlouvu nemam skoro dva mesice. Nevim co dal. Komunikace s nimi naprosto otresna. Jeden mi tam rika ze je vse ok a druhe oddeleni mi posila upominky na cerny odber a at si vyridim smlouvu. Nejradeji bych to u nich okamzite zrusil i za cenu nejake sankce ale nevim zda to zrusit pred podpisem jde. V podminkach se akorat pise o situaci mdy je smlouva podepsana.
Asi bych sebral všechny papíry, osobně zašel na pobočku a chtěl rovnou mluvit s vedoucím pobočky. A neodešel bych dokud nedostanu písemné vyjádření, že chyba a prodlení je na jejich straně. A asi bych nebyl zrovna dvakrát příjemný klient
No zatim jenom telefonaty ale dovolani porad nikde. Clovek chce od nich brat a takove problemy. Zitra zkusim jeste jednou volat a uvidim. Spis me zajimala zkusenost s eonem od ostatnich clenu zde.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.