Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s E.onem

Od: jack* odpovědí: 6 změna:
Dobrý den obracím se na vás s problémem s touto spolećností. Koupil jsem dům a chtél jsem pŕejít k eonu. Dosel jejich obchodak podepsal jsem tu prvni smlouvu s tim ze mi daji vedet o prubehu vyrizovani a ze vse zaridi oni i komunikaci s predchozim dodavatelem a ted to zaclo. Jedno oddeleni mi udajne vyrizuje smlouvu a od eonu dosel papir ze je na dome cerny odber ze pry nemam dodavatele ktereho oni sami zrusili. Po dlouhych telefonatech s eonem to pry nemam resit ze oni smlouvu vyrizuji. A dosla dalsi upominka na cerny odber. Po dalsim hovoru po me chteji papiry s daty kdy byly ukonceny puvodni smlouvy. Pritom to vyrizuji oni. Smlouvu nemam skoro dva mesice. Nevim co dal. Komunikace s nimi naprosto otresna. Jeden mi tam rika ze je vse ok a druhe oddeleni mi posila upominky na cerny odber a at si vyridim smlouvu. Nejradeji bych to u nich okamzite zrusil i za cenu nejake sankce ale nevim zda to zrusit pred podpisem jde. V podminkach se akorat pise o situaci mdy je smlouva podepsana.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sollik*
hodnocení

4x

Asi bych sebral všechny papíry, osobně zašel na pobočku a chtěl rovnou mluvit s vedoucím pobočky. A neodešel bych dokud nedostanu písemné vyjádření, že chyba a prodlení je na jejich straně. A asi bych nebyl zrovna dvakrát příjemný klient *smich*

jack*
hodnocení

No zatim jenom telefonaty ale dovolani porad nikde. Clovek chce od nich brat a takove problemy. Zitra zkusim jeste jednou volat a uvidim. Spis me zajimala zkusenost s eonem od ostatnich clenu zde.

hodnocení

0x

Jacku, podobné špatné zkušenosti mají i jiní jejich zákazníci: cenyenergie.cz/...

*bum*:(

hodnocení

0x

@jack - Zitra zkusim jeste jednou volat a uvidim.
Tyhle věci se po telefonu neřeší - jak ho položí, zapomenou, že někdo volal.

radisto
30.05.19 13:06

radisto
hodnocení

0x

Tady totiž levá ruka neví co dělá pravá.

Ten E.ON, se kterým podepisujete smlouvu není ten stejný E.ON, který Vám nadává, že kradete.

Na jedné straně je E.ON, který s Vámi obchoduje a prodává energii, toho si můžete vybrat.

Na druhé straně je E.ON, který je jediným distributorem v části republiky a toho si vybrat nemůžete, má na starosti provoz a servis sítě.

Zajděte na pobočku i s upomínkami.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]