Nejste přihlášen/a.
Ahoj, zničehonic se mi začala vypínat cirkulárka.
Po zapnutí se rozeběhne ale hned se vypne - čím to může být?
není tam náhodou tepelná ochrana? jdecirkula ručně lehce? to vypadá na přehřívání motoru a vypínání tepelné ochrany, když to zase samo po vychladnutí jde...
SE VYPNE... to jako vyskočí vypínač, jistič, chránič... nebo je vše "nahozené" a zastaví se motor? Jaká cirkulárka, s jakým motorem, jakým vypínačem a jakým jištěním?
Klasická, stará, velká cirkulárka - funguje už přes 20 let.
Vše nahozené - po zapnutí jde třeba 20 minutách řezání, se sama vypne...nejde znovu zapnout ale po cca 10.minutách už zapnout jde ale zase se sama vypne. Jistič nevyhazuje.
Ten vypínač jsem nedávno dal úplně nový ale nařezal jsem spoustu dříví a nebyly žádné problémy...
Motor je starý, štítek je nečitelný
Dejte alespoň výkon motoru, když je štítek skoro nečitelný; pokud po namontování motorového spouštěče šla cirkulárka určitou dobu a až nyní vypadává, je něco špatně...třeba motor...nebo spouštěč...ale říkáte, že je "skoro" nový; jedině změřit motor, v jakém je stavu, případně alespon proud v jednotlivých fázích...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.