Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vybrat sáčky do vysavače

Od: radkaptackova odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

koupila jsem v Lidlu vysavač Parkside wet and dry PNTS 1400 63 a potřebuji sáčky do vysavače. Jak je mám koupit když neodpovídá číslo vysavače s nabídkou sáčků, je možné že tam pasuje i jiný typ sáčků a nevím který.

Děkuji za odpověď.

S pozdravem,

Radka

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Nějaký sáček/sáčky asi u vysavače byl - nejjednodušší je vzít ho, ukázat v nejbližší elektroprodejně a nechat si poradit.

V síti Euronics se dá pořídit Jolly MAX DL 1. Akorát má menší rozměry než orignál. Jinak velký výběr sáčků má NIPPON CEC.

re4zon
hodnocení

0x
Ja mam ten samy vysavac, mozna jen starsi verzi. Koupil jsem jak omyvatelny filtr, tak sacky a navlek na prirubu pro filtr a mam na par let klid. Ten navlek doporucuju, protoze sacky netesni dokonale a pak lita jemny prach do motoru. Podivejte se tady, maji tam ruzne typy sacku v ruzne cene, kvalite i v sadach. sackyvysavace.cz/...

hodnocení

0x
Proč neobjednáte přímo v lidlu?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]