Nejste přihlášen/a.
Ahoj, nechal jsem si uříznout zrcadlo, abych ho nalepil do připravené mezery v dlaždičkách.Bohužel jsem zjistil, že je poškozená odrazová plocha v rozích a částečně i na hranách zespodu zrcadla. Nevíte jestli je vhodné nechat si uříznout zrcadlo vodním paprskem, mělo by se tak vyhnout poškození odrazové plochy zrcadla viz. izoglass.cz./...
Nejsem sklenář a několikrát jsem si řezal zrcadlo sám.Vždy se podařil lom krásně čistý.Pokud jsi použil zrcadlo staré a z něj jsi to nechal uříznout,tam je ten problém.Pokud to bylo z nového skla,tak je to na reklamaci.Ta odrazová vrstva je u kvalitních zrcadel cínová,u levnějších napařený hliník a ještě je vrstva přikrytá lakem,vesměs epoxydovým.A měla by takovou operaci přečkat.
JABRAKA
U sklenáře si spíš zajisti zabroušení na přesnou míru.Při řezání totiž není zaručena míra na nějaké desetiny mm ,Pak je dobré nechat zbrousit i hranu do fazetky.Nelepit zrcadlo ostře uříznuté.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.