Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oblozky na dvere

Od: skate2010 odpovědí: 5 změna:
Dobrý den, může mi někdo poradit, jestli se dají oblozky na dveře po boku oříznout, protože mám na jedné straně krabičky na světla a oblozka by zaterasila pak vypínač. Je možné oblozku na dveře poupravit a kolem zásuvky trošku oříznout?
Děkuji za odpověď

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Možný to je, řezat se to každopádně dá.

Jenže to pak vypadá naprosto otřesně. To se určitě vyplatí přesekat ty krabice na vypínače.

krtek*
hodnocení

0x

nedají tak, aby to nebyl průseer...

hodnocení

0x

Uříznout to půjde. Dokonce i vcelku snadno. Ale výsledek bude po estetický stránce katastrofa a nakonec koupíš nový obložky, přesekáš vypínače a dáš nový obložky. Není lepší to zrovna přesekat?

jimik
hodnocení

0x

asi budu něco takového taky řešit. Ale já mám u dveří hodně úzký výklenek a ten probourávat větší nebudu. Takže to budu muset taky - symetricky zaříznout a tam kde to bude vidět tak i olemovat.

No na to bacha - mnohé obložky nejsou jen prkno, ale mají profil. Takže odříznutím od šířky si akorát tak naděláte do polobotek.

kasard.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma oblozky

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]