Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lze vyprat prošívanou deku?

Od: heda* odpovědí: 5 změna:

Mohu vyprat prošívanou přikrývku z dutého vlákna v automatické pračce určené pro 6 kg? Sotva se mi do bubnu vejde.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, aby se prádlo v pračce dobře vypralo, tak se tam musí volněji pohybovat. Pokud tam tu deku pevně nacpete, tak se hlavně pořádně nevymáchá (budete ji máchat ručně ve vaně a obtížně ždímat). Zdravím!

doplněno 29.05.19 20:35:

heda - už máte vypráno? Vypralo se dobře nebo špatně? Točila se deka v bubnu volně nebo s celým bubnem?

doplněno 30.05.19 17:44:

heda - já si myslím, že se toho nemusíte bát. Až se napustí voda do pračky, tak si ta deka "sedne" a bude tam volnější. Jediný problém bude v tom máchání a to můžete přidat v programu navíc (jak je uvedeno zde v příspěvku níže). No, při nejhorším budete máchat ve vaně ručně a ručně i ždímat.

heda*
hodnocení

Nacpala jsem ji do bubnu, ale pořád se bojím to spustit. Neumím si představit, že se bude v bubnu pohybovat.

heda*
hodnocení

Nakonec jsem deku prala 2x - po prvním praní jsem moc spokojená nebyla, ani teď nejsem úplně nadšená. Ale je to rozhodně lepší než nic. Deka se točila pouze s bubnem, nebylo tam prostě místo. Děkuju všem poradcům.

rwh
hodnocení

0x

Já peru totéž v pračce na 4,5 kg prádla a jde to.

m123*
hodnocení

0x

Taky mám pračku na 6 kg a tak tak ji tam nacpu. Nicméně je vypraná super. Dávám, ale raději ještě jedno máchání navíc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]