Nejste přihlášen/a.
Mohu vyprat prošívanou přikrývku z dutého vlákna v automatické pračce určené pro 6 kg? Sotva se mi do bubnu vejde.
Dobrý den, aby se prádlo v pračce dobře vypralo, tak se tam musí volněji pohybovat. Pokud tam tu deku pevně nacpete, tak se hlavně pořádně nevymáchá (budete ji máchat ručně ve vaně a obtížně ždímat). Zdravím!
heda - už máte vypráno? Vypralo se dobře nebo špatně? Točila se deka v bubnu volně nebo s celým bubnem?
heda - já si myslím, že se toho nemusíte bát. Až se napustí voda do pračky, tak si ta deka "sedne" a bude tam volnější. Jediný problém bude v tom máchání a to můžete přidat v programu navíc (jak je uvedeno zde v příspěvku níže). No, při nejhorším budete máchat ve vaně ručně a ručně i ždímat.
Nacpala jsem ji do bubnu, ale pořád se bojím to spustit. Neumím si představit, že se bude v bubnu pohybovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.