Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Rychlokvašky ve sklenici

Od: denisaaa odpovědí: 7 změna:

Když zaliji propíchané okurky slaným náleven, mám je nechat v pokojové teplotě ve sklenici otevřené, nebo je utáhnout víčkem? Každý říká něco jiného. Děkuji za odpověď

 

 

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

hodnocení

0x

Napevno nezavírám, ale zakryji, aby do nich nic nepadalo.

 

hodnocení

0x

Rychlokvašky se neutahují, protože by nemohly kvasit !
Víčko zlehka položte na sklenici a dejte do tepla.
Jo a talířek dospodu, pod sklenici.

 

denisaaaa
hodnocení

Děkuji za odpověď a ještě se zeptám, mám to zalít až pod víčko nebo nechat třeba 1 cm vzduchu?

To máte fuk, stejně přetečou *smich* - jen musí být vodou zakryté. Dávám malý obrácený těžší talířek, aby je zatížil.

 

111®
hodnocení

0x

1cm pod víčko stačí, hlavně aby byly potopené, já zalévám vychlazeným převařeným náleven 2dk soli/1l vody, může být vlažný

 

denisaaa
hodnocení

Děkuji za odpověď, kolik je to zarovnných polévnových lžic soli na 1 l?

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]