Nejste přihlášen/a.
1x
Dobrý den, řekl bych, že to jsou starší falcovací kleště. Zdravím!
doplněno 12.05.19 17:43:
promon - tento typ dotazů se vkládá do Volné diskuze / Poznej cokoliv (nebo to tam sys či admin následně a nemilosrdně přesune). Podívejte se do té rubriky, jak se tam tipuje, určuje i odhaduje a ponechte si blbé narážky a poznámky pro někoho jiného (ohodnocení rádce zde veřejně hlásit nemusíte).
Docela rád bych se podíval, jak s tím někdo bude něco falcovat. Podle mě i to, co máte na tom odkazu z bazaru jsou šraňkovací kleště. Jenže Karel je holt možná obchodník, ale ne odborník, tak tomu říká po svém...
Feraxi, šraňkovacích kleští je x- druhů a forem. Jsem původně truhlář a truhláři byli i mí předkové, takže i po nich mám šraňkovačky asi patery, každé jiné. Ono není úplně stejně šraňkovat čepovku, nebo hanibalku z čtyřky plechu.
Zkuste se podívat na ty střední kleště - podobnost čistě náhodná, což? ![]()
0x
Mam jen doraz, ty zuby na pile se ohybaji na 7,5% nebo jak presne? Popripade jake jsou rozdily na ruznych prumerech a druhu kotoucu pro rezani?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.