Nejste přihlášen/a.
Stoupá pouze v kotli nebo i radiátorech?Předpokládám že pouze v kotli.Máte oběhové čerpadlo nebo samotíž?Předpokládám že čerpadlo které vám nespíná,jak to máte vyřešeno?Ručně nebo termostatem? Málo informací..
Na té poslední fotce máte čerpadlo.Je zapojené v zásuvce?Musí "vrčet" a hnát vodu do radiátorů
No ,to by chtělo opravdu vidět.Mám v těch trubkách podle fota chaos.Akorát ještě můžete zkusit zavřít ten nejspodnější ventil(pod čerpadlem),možná to přez něj honí vodu dokola
magdon,souhlas. Jen jsem měl strach napsat,který ventil zavřít,v těch trubkách je chaos. Respektive,já to napsal,ale radši jsem to smázl.... To čerpadlo asi honí vodu malým okruhem...
Tak zkuste vyfotit, co máte kolem kotle za zařízení ( čerpadlo, trojcestný ventil, ...). Pak určitě někdo bude vědět, co s tím.
Zkoušel jsem si to podle fotek nakreslit,ale moc smyslu mi to nedává. Pouze topíte anebo i ohříváte vodu? Pokud je někde zásobník vody,bude i třícestný ventil,který může viset.
Teď - jak na to koukám,čerpadlo je dané dodatečně,některé ventily by měly být otevřené,něktreré zavřené. Lepší fotky těch trubek,co kam vede?
Čerpadlo má ochoz. Pokud je otevřený ventil v ochozu točí si vodu pořád dokola a necirkuluje do radiátorů
Chtělo by to doplnit fotky ale měl by to být ventil (šoupák) pod čerpadlem na 2. fotce
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.