Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obraz J.Kobylák

Od: zm odpovědí: 8 změna:

ve zděděných věcech jsem našla menší obraz s podpisem J. Kobylák, kdo mi poradí , jak a kde zjistím, zda má tento obraz nějakou hodnotu.děkuji zuzama

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kahsa*
hodnocení

2x

Zdravím, asi bych zašel nekam do starožitností tam budou určitě vědět a obešel bych jich víc.tak zjistíte kdo dá víc... nebo bych ho vyfotil a dal do inzerce a ať zájemce nabídne cenu. přece to nemusíte prodávat a zjisíte jak se obras pohybuje na trhu

zm
hodnocení

děkuji za dobrou radu -kahso- zuzama

lidka*
hodnocení

0x

Zuzanko, zde jsou jeho osobní stránky a od toho odvíjejte další pátrání. Je to asi opravdu aktivní čerstvý šedesátník.

coleopart.cz/... Samozřejmě, jestli to není shoda jmen. *placni* Není tam uveden i rok?

zm
hodnocení

Lidko, několikrát jsem zasílala email , který je uveden na web stránkách, ale bohužel se mi stále vrací zpět, jako důvod je uvedená přeplněná schránka, nevím tedy jak se dostat do kontaktu s p. Kobylákem děkuji zm.

lidka*

Ten činorodý pán má skutečně hodně aktivit. Je třeba na nějaké expedici a tak skutečně může mít přeplněnou schránku - už jenom třeba vánočními přáními. Jak píše kolega, máte tam ještě mobil i adresu. Asi víc nepomohu, ale zkuste ještě něco vyhledat - podle jeho dalších činností. Zuzanko, jde spíš o to, podle jeho stránek posoudit, zda váš obrázek je jeho dílo a potom teprve pátrat na aukcích, jakou asi má hodnotu. Hezký večer!

doplněno 20.12.09 18:53:

Nevím, ale domnívám se, že on Vám asi nebude zjišťovat cenu obrázku. Já jsem tam opravdu jeho osobní stránku dávala z důvodu porovnání a identifikace.

zm
hodnocení

lidko,já jsem ani o ničem jiném nepřemýšlela , jenom jsem chtěla posoudit, zda je to opravdu jeho dílo.zm

xoxoxo

Pan Kobylák asi neholduje internetu, tedy volte telefon, který tam máte napsaný v kontaktu na stránce, divím se, že vás to nenapadlo.

zm
hodnocení

xoxoxo,ale napadlo, jenomže mám asi také smůlu, je tam pořád schránka, takže také nic zm

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]