Nejste přihlášen/a.
ve zděděných věcech jsem našla menší obraz s podpisem J. Kobylák, kdo mi poradí , jak a kde zjistím, zda má tento obraz nějakou hodnotu.děkuji zuzama
Zuzanko, zde jsou jeho osobní stránky a od toho odvíjejte další pátrání. Je to asi opravdu aktivní čerstvý šedesátník.
coleopart.cz/... Samozřejmě, jestli to není shoda jmen. Není tam uveden i rok?
Lidko, několikrát jsem zasílala email , který je uveden na web stránkách, ale bohužel se mi stále vrací zpět, jako důvod je uvedená přeplněná schránka, nevím tedy jak se dostat do kontaktu s p. Kobylákem děkuji zm.
Ten činorodý pán má skutečně hodně aktivit. Je třeba na nějaké expedici a tak skutečně může mít přeplněnou schránku - už jenom třeba vánočními přáními. Jak píše kolega, máte tam ještě mobil i adresu. Asi víc nepomohu, ale zkuste ještě něco vyhledat - podle jeho dalších činností. Zuzanko, jde spíš o to, podle jeho stránek posoudit, zda váš obrázek je jeho dílo a potom teprve pátrat na aukcích, jakou asi má hodnotu. Hezký večer!
doplněno 20.12.09 18:53:Nevím, ale domnívám se, že on Vám asi nebude zjišťovat cenu obrázku. Já jsem tam opravdu jeho osobní stránku dávala z důvodu porovnání a identifikace.
lidko,já jsem ani o ničem jiném nepřemýšlela , jenom jsem chtěla posoudit, zda je to opravdu jeho dílo.zm
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.