Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Můj problém spočívá v rzi (kvůli dřívějšímu poškození smaltu) a malinké díře (do 1mm) skrz vanu v oblasti odpadního kanálku.
Jak bych měl díru a celé postižené místo správně ošetřit? V minulosti jsem místo zkoušel vybrousit smirkem a nanést auto kit, ale ten se bohužel po nějaké době odlopnul.. Napadlo mě zkrátka zalepit díru a okolí z obou stran sanitárním tmelem (na vzhledu mě nezáleží, do pár let čeká koupelnu rekonstrukce). Nevím však jak by tento úkon byl účinný z hlediska pevnosti místa díry, myšleno hlavně tak, aby se vana např. Při napouštění vodou v místě neroztrhla vlivem tlaku.
(na přiloženém fotu díra není vidět, ale malinká tam je)
Myslím že nejlepší řešení je koupit novou.Asi spíše než nějaké tmelení ,lepení... bych asi nechal zavařit mosazí.
Mosaz je dobrá,ale odloupne se okolní smalt.a za chvíly bude tam kde byl před tím.
Zkoušeli jsme přivařit mosazí panty na bílá smaltované dvířka od kamen.I když to bylo podložené mokrou hadrou,tak jak to chládlo smalt najednou udělal LUP a bylo po kráse.Hrnce jsme babakám letovali normálně.Ovšem hrnec je snadno přenositelný - na rozdíl od vany.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.