Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přístroj stříkající horkou vodu

Od: pristroj odpovědí: 11 změna:

Dobrý den,

zajímá mě jestli existuje přístroj který by stříkal horkou vodu, tedy ne páru, ale vyloženě vodu, alespoň okolo 80°C a více. Děkuji.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Áno existuje a je to tlakový čistič s ohrevom vody,ľudovo wapka.

kaercher.com/...

lmgify
hodnocení

0x

Jsou wapky (vysokotlaké vodní čističe), které stříkají a myjí horkou vodou (nevím, jak horkou).

80C je moc horké. To jsou instantní popáleniny.

Pozn.: @slavco31 mě předběhl.

S naftovým hořákem dokonce 130°C... Karcher, Wap... Používá se to normálně v průmyslu , třeba na mytí před lakováním... A 150 Barů...

pristroj
hodnocení

Můžete prosím vložit odkaz na ten s naftovým hořákem?

pristroj
hodnocení

Imgify: Potřeboval bych to na zničení větší plochy plevele. Nechci používat chemii a napadlo mě že horkou vodou by to bylo asi nejednodušší. Nejsem si jistý jestli teplota 50 stupnů jakou mají běžné wapky, by to dokázala. Nemáte s tím někdo zkušenost?

zítra s eTi oidávám, al eten typ co máme už s enevyrábí, ale abych řekl pravdu, díval jsem s ena náhradu a je to cc a120.000 Kč bez DPH, ale třeba existuje nějaké levnější řešení... Mrkni na stránky Karcheru...

zítra se Ti podídávám, ale ten typ co máme už se nevyrábí, ale abych řekl pravdu, díval jsem se na náhradu a je to cca 120.000 Kč bez DPH, ale třeba existuje nějaké levnější řešení... Mrkni na stránky Karcheru...

lmgify

díval jsem se na náhradu a je to cca 120.000 Kč bez DPH, ale třeba existuje nějaké levnější řešení...
Půjčovna nářadí, strojů a zařízení?

jabraka*
hodnocení

0x

Dokonce i levné tlakové čističe bez ohřevu používají vodu z nátdržky,dá se do ní nalít třeba 70 st C teplá voda a mýt s ní.

JABRAKA

tomasotc

Pokud se bavime o klasicke wapce, tak nejlevnejsi nejsou samonasavaci, nektere samonasavaci jsou a maji predepsanou nejvyssi teplotu vody nejcasteji 25°C. Tudy cesta nepovede, chce to fakt hledat "tlakovy cistic s ohrevem".

Já mám zkušenost, že ta přídavná nádržka je na chemii, která je přes injektor přisávána do sací kapaliny...
Ale chce to zkoumat, kdoví kolik je řešení připojení...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]