Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lišta okolo vany

Od: franta* odpovědí: 10 změna:

Ahoj. Chystám se strhnout lištu okolo vany. Je to taková přechodová, oblá, plastová lišta okolo vany..:( Strhnout pujde:) SUPER. Ale jak odstranit zbytky silikonu a čím znova nalepit? Joj nejsem zedník ani zedníček..:(

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, starý silikon vyškrábnete / odříznete nožem a vytáhnete jako pružný provázek. Potom budete zase silikonem lepit. Zdravím!

doplněno 06.05.19 16:47:

asiemil - takto to dělal instalatér, kterému jsem se díval na ruce. Přišel, utrhl částečně uvolněnou lištu mezi vanou a obkladem stěny, vyrval starý silikon, novým silikonem udělal "housenku" a lištu tam zamáčkl. Jestli máte jiný návrh, tak se nestyďte ho zde napsat.

asiemil

Už jsto nekdy dělal?

vilik*
Já jo, strašlivá práce.
asiemil

takže nedělal,ale radit to umíš

ben®

asiemil - a Vy ani poradit neumíte, jen blbě pindat .

asiemil

Já totiž vím co je to za zkurvenou práci.aby to potom bylo pěkné. Jesli to máte od instoša transparentem, tak to potom jo*blee*

franta*
hodnocení

..no, právě, že NE:(

jann*
hodnocení

0x
V hobbymarketech lze koupit odstraňovač starého silikonu.
asiemil

Už jsem se na to díval,ale máme to vyzkoušené?

petan86*
hodnocení

0x

Tady máte návod pro amatéra. S tou lepící páskou jsem to sice nikdy nedělal, ale mělo by to fungovat.

Možná mezeru mezi vanou a stěnou nebude třeba krýt lištou, stačí silikon. Jinak se řiďte radou Bena.

Nebojte se toho práce to je na pohodu.

Ještě dodám, před silikonovanim důkladně odmastit!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]