Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,mohl by mi ,posím,někdo dát tip na kvalitní škrabák na zeď? Něco,jak je škrabák na porobeton,ale kvalitnější,aby vydržel na oškrábání asi 250 m2 malby a omítky.Zkoušel jsem to škrabákem na porobeton,ala nic nevydrží,brzy se ztupí.Děkuji za tipy.
Toto děláme čímkoli to jde-osobně mám v cajku z kusu armatury a žacího segmentu ze sekací lišty kombajnu či pojízdné sekačky (je to takový docela odolný trojůhelník na dvou staránch se zubatým ostřím) po cca 5m2 potřeba nabrousit,pakpoužívám různé špahelky (špachtle-od obyč po malířské) někdy je třeba list zkrátit aby se tolik neprohýbal a zase po čase nebrousit.Na poslední místě kde jsme škrábali omítky mistr objevil toto ,viz odkaz : nejlevnejsi-barvy-laky.cz/... ale po asi m2 šel břit do kopru,pak jsem přišel že jde líznout rozbrusem a pokračovat ale udělá se tímto asi tak 4-5m2 (pak již je tak úzký břit že se musí vyhodit. docela dobrá může být i tato škraka (malířská s výměnným břitem ) : domstav.cz/...
A s něčím takovým nemáte zkušenost? autolaky-eshop.cz/... i když,jak se tak dívám na tu cenu...asi nic moc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.