Nejste přihlášen/a.
Za kolik je doma možné uvařit oběd? Prostě klasická jídla. Například kuřecí stehno, rýže + polévka jako brokolicový krém. V práci platím za oběd 25Kč, uvádějí, že oběd je dotovaný. Jak je to, je tu nějaký odborník na tuhle problematiku? Jak moc se vyplatí asi jejich obědy v porovnání s vařením doma, kdyby například vařila žena? Díky.
Myslel jsem to hlavně tak, když započítáte samotné ingredience, mohlo by to tak být těch 25. Tak se mi to zdá, že nejsou započítány mzdy kuchaře a energie.
No to si pište, že to máte sakramentsky dotovaný ! Jenže Vaše otázka nedává smysl - ono je totiž docela zásadní, jak kalkulujete vstupní suroviny (třeba kuře od babičky, brambory ze zahrádky) , energie a taky třeba mzdy zúčastněných - manželce asi neplatíte mzdu, což?
Ovšem pro orientaci se podívejte, jak se dnes pohybují meníčka - běžně se to pohybuje okolo 80-90Kč a více. A to i třeba v Globusu, kde vaří hodně ve velkém. Předpokládám, že v zaměstnání to máte i s dovozem - to taky stojí love.
Prostě řečeno - oběd za 25 je oběd zadarmo...
To těžko. Samotný půllitr mléka stojí přes 10 Kč. Krupička, cukr, kakao nebo něco, máslo, energie, ... Ale do 20,- jo. Možná i do 15,-.
dobre napsano, to je tak jak jedou nekteri vycuranci na dovolenku, plny kufr pastik a podobnych hnusu a pak travi pul dovolenky prihrivanim toho odpadu z konzerv a mytim nadobi
zenska rano vstane a uz honem delat snidani, pak pomyt, zachvili obed atd.atd, diky pekne za takovou dovolenku
Za 25,- by mě ani nenapadlo vařit.
Tana 41, proč tolik hrubosti, ,mnoho let jsem tak na dovolenou s rodinou jezdila, i do zahraničí a zatímco naše rodina byla najezená, rodiny co měli stravu místní měli hlad a ještě museli vstávat na čas, od moře letět na oběd a z výletu zas na večeři. Ol inclusiv s malým děckem je totálně k ničemu.
JJ spíše výjímečně.To když jsme dostali brambory (dohrmady asi tak půl metráku aby vyklidil krecht a nemusel na pole divočákům) a jako odměnu dali tvrdé pečivo a půlčák domácího vaječňáku,od syna řezníka vepřové za cc45kč/kg pak nepočítaje další (tuk,energi,čas ...) pak ano pak možná šlo za 25kč pro osobu uvařit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.