Nejste přihlášen/a.
Pod bazén (klasika Azuro - obruč s plachtou z Mountfieldu) budu mít připravený plac ze zámkové dlažby. Na to plánuji položit jako izolaci polystyrén aaizolace.cz/... o síle 3 cm, přes polystyrén geotextilii a na to bazén. Četl jsem spoustu diskusí kde se řešilo, že extrudovaný polystyrén má sice vysokou tuhost nicméně bodové zatížení např. nožičky schůdků, nebo náraz patou do dna může způsobit důlky v polystyrenu. Bylo by tedy vhodné použít nějakou roznášení vrstvu, ale momentálně mě nenapadá co by se dalo použít, aby to pár let vydrželo. Někdo nějaký nápad či zkušenost?
Díky.
Přečti si jejich záruční podmínky. Jak to neuděláš podle nich, neuznají ti záruku na folii i kdyby se trhla ve švu. Polystyren přímo zmiiňují jako porušení záruky, Patří tam jen geotextilka a písek do rohů.
Viděl jsem to u kamaráda Hrůza. Teď lituje,že něco takového koupil.Já jsem si připlatil a koupil nádobu.
Nevidím jediný důvod,proč pod bazén pokládat jakýkoliv"nárazníkový" podklad.Několik let jsme měli kruhový bazén,položený na vyrovnané ploše,s 3 cm vrstvou prosátého písku,a na něj položený kruh ze starého zátěžového koberce.
JABRAKA
Ano tak jsme to taky měli když jsme používali takový ten bazén s nafukovacím prstencem a bohatě to stačilo, fungovalo to tak několik let. Nyní se to snažím udělat tak, abych co nejvíce prodloužil koupací sezónu, proto ten polystyren dospodu a plánuji solární ohřev. Stále ale nevím co dát mezi polystyren a geotextili aby se roznesl případný bodový tlak?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.