Nejste přihlášen/a.
Poraďte jakou pračku do 10 000 kč. PLNĚNÁ PŘEDEM PRO VĚTŠÍ RODINU TAK ALESPOŇ NA 6 KG. Víc z rodinnýho rozpočtu nevyždímu tada alespoň ne hned a pračka volá že chce už do důchodu a to dosti hlasitě. V datartu mi říkali že AEG se nějak zhoršili a ani je nemají protože museli vrátit celou dodávku jak byla poruchová. přemýšlela jsem o Aristonu,spousta funkcí,není hlučná a navíc vzhled super. Jenže mi tam řekli že to je křáp. Tak nevím. PROSÍM PORAĎTE.Za rady předem děkuji
Doporučujou se pračky AEG,Siemens,Bosch Electrolux oproti Italským mají lepší dílenské zpracování doma mám Candy a pere zatím.Vlastnil sem Indesit a hned po záruce se rozbyla.Pokud možno vyberte tam ,kde máte možnost prodloužené záruky na Mall.cz máte i hodnocení uživatelů k jednotlivým pračkám.Jako dobrý kompromis je Whirpool tu má babička a teď mamka a ta starší nebyla nikdy rozbitá
Jednoho dne,u pračky,kterou jsme měli asi 7 let,a byla zcela vypnutá,a dveře pootevřené,najednou se rozběhla a zasucha začala topit až se prádlo vzňalo.Rychle jsem vytrhl šňůru ze zásuvky a uhasil prádlo a tím bylo po pračce.Druhý den jsem jel do prodejny,vybral novou Zanussi za 10 400.-Ta spotřebuje minimum vody,a pracuje s 6 kg prádla.
JABRAKA
Důležité taky kam. Ta moje spěchala a vybírala si sama (co se týče provozních parametrů tak jistě dobře), jenže já pak musel demontovat horní kryt a pračku doslova "prolisovat" do panelákové koupelny a navíc demontovat celé umyvadlo. Štěstí ještě bylo, že od dveří k vaně bylo o pár centimetrů víc, než byla uhlopříčka pračky šíře 60cm.
dneska je jedno jakou poridite.. stejn kvalita sla dolu kazdy setri na dilech a materialech ,takze se jen muzete modlit aby vam vydrzela 5l.. a pak sup do sberu a pro novou. protoze dily budou neumerne mastny, toto je spotrebni leektronika..ta se musi tocit..to eni jak dirve kdy moji rodice meli zanusku 35let..a porad prala pekne
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.