Nejste přihlášen/a.
Zdravím,od kamaraáda jsem dostal cca 30m zavlažovací hadice.Mám studnu která ja asi 6m hluboká a řeším čím tu hadici napojit.Mališ dle toho co jsem se dočetl by se mohl přehřívat díky nedostatečnému průtoku.
Otazka zní zda-li bude vodárna ideální nebo co by jste doporučili.
Díky za odpověd.Jířan
Vzhledem k tomu, že Malyš je vibrační čerpadlo, tak se určitě nebude zahřívat kvůli nedostatečnému průtoku.
Na 6m výtlačné výšky by měl v pohodě stačit.
@jiran: Je mi líto, ale netuším, jaká vodárna vám leží v garáži. Navíc nevím, kde bude umístěná (venku nebo v zateplené budově) a jaké bude její hlavní využití.
No, pokud máte k dispozici 750W vodárnu, tak bych se na Malyš vykašlal - ta vodárna Vám poskytne podstatně větší výkon čerpadla a taky komfort obsluhy.
Sám to tak mám zařízené - sací potrubí jsem si svařil z PPR trubek, dole sací koš s klapkou, na vodárně kohout s ROSA spojkou a pak už hadice. Prosté, jednoduché ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.