Nejste přihlášen/a.
Dobrý den všem,
můžete mi prosím doporučit nějakého stolaře/čalouníka a nebo nábytkáře kdo mi udělá za rozumnou cenu nábytek na míru? Někoho koho doporučujete, děkuji
Stačí jméno a vesnice/město, snad je pak dohledám na netu, pokud bude telefoní číslo tak je to ideální
Potřebuju sedačku namíru podle fotky z netu tak snad znáte někoho šikovného kdo nechce majlant (myslím předraženo) za výrobu nábytku, ideálně brněnsko, znojemsko, zlínsko, nebo případně z celé Moravy ať to nemusím pak daleko vozit. Děkuju za doporučení
aby byla rozumná cena za kvalitu, jasně že to nebude zadarmo
díky
No, nevím čemu říkáte ,,rozumná cena´´ ale počítejte s tím, že jestli chcete sedačku na míru, budete muset přitlačit na kapsu. Pokud ještě k tomu budete chtít vyrobit sedačku podle fotky, tak to bude ještě daleko dražší. Ono je jedna věc u sedačky, kterou výrobce vyrábí a má na to střihy, šablony a pod upravit nějaký rozměr, ale zcela jiná věc je prakticky z nuly konstruovat celou sedačku z nuly, kdy se musí řešit konstrukce kostry, pružiny, molitan, potahy.
A pak to zákazník porovná s cenou z Ikea a prohlásí, že to stojí majlant...
Tak to vidím zle. Hledal jsem někoho,kdo mi udělá pc stůl,skříň,komodu na míru. Cenu jsem neřešil a přesto to mám jen díky tomu,že stolař byl kamarád a navíc mi byl zavázaný. Řekl mi,že bych jinak neměl šanci. Schopní stolaři mají zakázky dlouho dopředu a atyp je pro ně nezajímavý. Vy chcete atyp,rozumnou cenu a kvalitu. Myslím,že nakonec budete rád,když seženete někoho,kdo to udělá a dobře ho zaplatíte...
Můj stolař je - truhlarskyportal.cz/... Zkuste mu zavolat,jestli ho přesvědčíte.
Sysové,prosím,neberte to jako reklamu,ten chlap ji fakt nepotřebuje...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.