Nejste přihlášen/a.
Dobrý den zajímá mě jestli se rozloží čajové sáčky když je hodím na kompost -díky za skušenosti
Dobrý den, když už to chcete dělat (patrně z důvodu, že to má být snad hnojivo), tak ty sáčky před vhozením do kompostu roztrhněte, obsah tam nasypte a obal vyhoďte do normálního odpadu (celé sáčky v kompostu nejdříve plesniví a další rozklad je potom až následný). Zdravím!
No, tak já bych tomu také moc nevěřila. Asi se nerozloží všechny druhy. Také jsem v kompostu našla za rok sáčky celé. Je to jako třeba s některým kočičím "záchodem". Také je na obalu uvedeno, že se má dávat do kompostu. já jsem to blbec udělala a za rok i z dva z toho byl hnusný maglajz, který jsem pracně odstraňovala. Nikdy se to nerozložilo. Jediné co házím rovnou na záhony, je logr z mletého kafe. Používám překapávací konvici, takže logr vždycky vysypu na záhon. A to se mi osvědčilo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.