Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ohledně elektrického připojení

Od: majduska odpovědí: 6 změna:
Dobrý večer mám otázku. Ve čtvrtek sousedům odpojili elektřinu ale od té doby nejde mě a ani protějšímu bytu bojler. Jak je to možné? Sousedi si myslí že platili za naše bojlery. Poradíte prosím?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Neporadím. Obraťte se na doavatele elektřiny, ten musí zjistit, co se děje.

v bytových domech starší data instalací se opravdu používalo HDO pro ovládání všech bojlerů... Tak jsem to viděl v Brně..

jenicek*
hodnocení

1x
Možná se pletu ale je možné že sousedům odpojili kromě elektroměru také HDO na který byl připojen Váš i sousedovic bojler, tj. že Váš bojler sepl ve stejnou chvíli jako u sousedů.

hodnocení

1x

ne na devadesát procent živil soused jen napájení ovládání cívky stykačů (hdo) ale bez místního šetření nelze stoprocentně říct nic

majduska
hodnocení

Tohle si také myslím. Elektrikář tu byl a právě něco říkal že jsme všichni tři byty nějak propojení ale pro mě je to španělská vesnice. Takže to není tak že by nám platila elektřinu za bojlery?

majduska
hodnocení

Tak děkuji mnohokrát.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]