Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sběrné suroviny - výkup papíru

Od: kyssling® odpovědí: 6 změna:

Zdravím všechny, mám doma plnou garáž novin, časopisů apod. Chtěl bych se zeptat někoho kdo to zná ...

1) Stačí to všechno hodit do mnoha kartonových krabic a přivézt k prodeji, nebo tam trvají na tom aby časopisy a noviny byly svázané nějakým provázkem ...

2) Mám taky spoustu kartonových krabic, tady mě zajímá jestli můžu dát mix novin i kartonů (i když se mě to třeba nevyplatí) jestli oni striktně trvají na oddělení typů.

3) Lze do kartonů dát i krabice od pizzi?

Ono to nevypadá, ale když už půjdu vyhazovat spoustu haraburdí, tak tam fakt tak 200 kilo papíru papíru za těch 20 let bude ...

Díky všem

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Tady máš odkaz na orienatční ceny papíru

eon.cz/...

hodnocení

0x

Každá výkupna to může mít jinak - když si zadáte "výkup starého papíru", objeví se několik stran odkazů. Asi bych si našla místa, která jsou nejblíž, poptala se na podmínky a porovnala.

sosacek
hodnocení

0x

Většinou Vám všude vezmou všechno. Ovšem za nejnižší výkupní cenu a vytřídí si to se ziskem sami. Vaše volba. :)

hodnocení

0x

Se směsí všeho možného papíru se snad ani do sběrny nevyplatí chodit. Většinou Vám vezmou všechno, ale za netříděný papír dostanete minimum. Nejdrašší jsou snad klasické noviny (bez časopisů!) a čisté kartony z krabic. Nejlacinější (pokud to vůbec vezmou) jsou časopisy na křídovém papíře.

nejlíp se platí kancelářský papír

hm*
hodnocení

0x

U nás údajně berou jen noviny a časopisy (reklamy). Jestli za stejnou cenu, nebo se vyplatí to rozdělit, nevím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]