Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kotel Junkers nefunguje , nesvítí

Od: lucielucie odpovědí: 8 změna:
Dobrý den , moc prosím o radu :) .. plynový kotel Junkers novastar . Zacala blikat červené chyba ,podržela jsem to tlacitko , a kotel se vypl . Je zapojený všechno , ale ani nesvítí nic. Myslíte že je úplně pryč? Nebo to lze nějak opravit? .. předem noc děkuji za odpověď :)
Kotel Junkers nefunguje , nesvítí

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Na manometru napravo ukazuje ručička tlak vody v topení a ten je nižší, než je zeleně vyznačený rozsah.

Takže zkus doplnit vodu do topného okruhu a pak znovu zapni kotel.

A ten návod určitě taky najdi a přečti.

olinl

Jak píše Colombo, doplnit vodu do "topení", chyba by se potom měla sama zresetovat/zhasnout kontrolka poruchy. Práce s otočením ventilu či kohoutu přímo zespodu na kotli pět-deset vteřin a je vyřešeno, pokud někde není další problém. Ta signalizace poruchy u toho kotle na fotu pro amatéry nic moc neříkající, ale zase o to je kotel levnější..:-D

lucielucie
hodnocení

Děkuji moc za rady, vyzkouším :) Doufám že to bude ono .. jen problém že teď už ta chyba ani nesvítí, vlastně nic nesvítí, nefunguje.. jak kdyby nebyl zapojený v zásuvce .. ale samozřejmě že je :D . Tak snad se podaří , a bude to vše dobré :) :) :)

Co jističe? Proudy proudí?

lucielucie
hodnocení

Všechno ok právě ... Tak nevím no. Nebo jsem to pos... Já , tím že jsem tu chybu chtěla "vymazat" dřív než jsem ji odstranila? .. někde na internetu jsem právě četla že to mám zkusit jen podržet to tlacitko dokud nepřestane svítit .. no, jenže jak říkám .. přestalo to svítit všechno
. Tak doufám že jsem ho nezničila
lucielucie
hodnocení

Tak díky moc :) jste skvělí :) ... Už vše šlape jak hodinky :D .. to jsem si oddychla :). DĚKUJU

hodnocení

0x

V manuálu bývají popsané poruchy a jejich případné odstranění.

hodnocení

0x

Manuály zde junkers.cz/... - vyberte si ten váš.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma tlak vody v topení

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]