Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr kompresoru

Od: kutilek odpovědí: 9 změna:

Ahoj,

rád bych se Vás zeptal který kompresor je lepší?

PARKSIDE® Kompresor 50 l PKO500A2 vs Olejový kompresor 1,5 kW, HC54

lidl-shop.cz/... a eshop.unihobby.cz/...

Kompresor budu mít v dílně na dofukování kol, a občas i pneunářadí např. leštička utahovák apod..

Jde o to aby vydržel nějakou dobu.

Lidl nabízí záruku 3 roky u Parksidu a scheppach 2 roky

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

asd1
hodnocení

2x

Parkside. Lepší parametry, delší záruka a v Lidlu reklamace bezproblémová. Čína jsou oba, náhradní díly podobná dostupnost a obecně nářadí z Lidlu patří v podobné ceně k těm lepším.

hodnocení

2x

PARKSIDE® Kompresor 50 l PKO500A2

Pro LIDL hlasují hned dvě vlastnosti - výkon a záruka.

ilipov
hodnocení

1x

Jestli chceš opravdu používat i nějaké to pneunářadí, tak si kup výkonější, protože jinak budeš neustále čekat, než se kompresor dofoukne.

Jinak ten PARKSIDE má o něco lepší parametry. Náhradní díly, které má smysl měnit, jsou univerzální. Měnit něco uvnitř po záruce v této cenové kategorii je smysl nemá.

hodnocení

0x

Olejový kompresor 1,5 kW, HC54

Vždy bych preferoval olejový kompresor (zkušenost). A Parkside, podle častých dotazů na tuhle firmu zde na fóru (neexistence náhradních dílů na cokoli od nich), ani náhodou. Kompresor nekupujeme na chvíli.

Feraxi,

s těmi díly, si myslím, že nebude problém pak sehnat, Čína(na Alíku koupiš snad vše) je obrovská tudíž velikánské možnosti k sehnání takřka čehokoli *smich*

Olejový kompresor 1,5 kW, HC54

Kdyby to bylo tak jednoduché, tak tu nebude každý týden několik nářků na sehnání dílů na Parkside. Píšu jen to, co tu sleduji. A pokud jde o kompresor, já mám Orlík, jednoválec. Je to léty osvědčený stroj. A pokud jde o foukání pneumatik, měl by to být kompresor bez tlakové nádoby, nebo aby bylo možno cestu k nádobě uzavřít.

docela by mě zajímalo, co ti nářkující nemůžou sehnat na tu mašinu?

hodnocení

0x

já mám celkem 2 kompresory oba jsou neznačka Gude

jeden po otci bezolejový cca 18 let(nyní řeším tlakový spínač,rozbil se) jinak jede pořád, na domácí práce plně vystačuje

druhý olejový ten je můj cca 15 let, funguje stále, pravda,že je o dost hlučný než ten bezolejový, ale také funguje do teď stále, tady u něj jsem měnil olej 2x 3x? kdoví? *hi* tenkrát jsem si ho kupoval na Eva.cz

(pneumatiky, ofukování, sponkovačka, hřebíkovačka v pohodě ale leštička a utahovák nevím nevím)

Myslím, že ty co jsi odkazoval vydrží minimálně 15 let? Ano vykonější by byl vhodnější ale už je cena násobně vyšší pak, za mně spíše bych šel do Parkside

hodnocení

0x

Když už kupovat kompresor, tak s plnicim výkonem minimálně 200l/min, ten z lidlu má 103 a cenově je od pořádných dvouválcových s motorem nad 2kW cca -1000 až -1500Kč... jak už jednou koupíš slabej, budeš ho mít a budeš tim limitovanej.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma parkside náhradní díly

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]