Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak sundat starý voděodolný nátěr

Od: dostimar odpovědí: 6 změna:
Zdravím ve spolek, chtěl bych se poradit jak dostat dolů 50let starý koupelnový nátěr. Zkoušel jsem horkou vodu a mydlem a bez efektu. Opalovací pistole taky bez výsledku jen ten porch zčernal ale dolů se mu nechce. Mechanicky to jde velmi bídně apomalu.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, vlastní zkušenost (když selhala špachtle, broušení, "horkovzduška" i "barvožrout") - lehce osekat a znovu přeštukovat (je to nejrychlejší řešení). Zdravím!

hodnocení

1x

omylem jsem smazal obrázek, omlouvám se, snad to admin opraví, nebo ho, prosím, vložte znova.

Já jsem podobnou stěnu začal osekávat, páč nic nepomohlo. Pak jsem použil na jinou stěnu penetraci pískovou, PPB a pak šlo i malovat.

výtka
Upozornění od administrátora 18. 04. 2019 13:55:31
Smazané obrázky vrátit nejdou...

p.Milane přímo na PPB?

Ano, přímo na PPB. Bohužel po půl roce se objekt prodal a nemůžu sledovat, jak se to vyvíjí dále...

jabraka*
hodnocení

1x

A co bude následovat po tomto starém nátěru?Pokud obklady,lze je při trošce dobré vůle lepit i na tento nátěr.

JABRAKA

fik
hodnocení

0x

Tady zázračné řešení opravdu není,to drží opravdu festovně. Já jsem to dělal nabroušenou špachtlí s tím že jsem každou chvilku přebrušoval. Skoro jsem na tom nechal ruce ale slezlo to,pak lehce přeštukovat a vymalovat-či cokoliv jiného

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]