Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zapojení 3 zásuvek

Od: majo78® odpovědí: 4 změna:
Koupil jsem do zdi trojzasuvku z krabice musím táhnout 3 X 3 zilovy kabel k zásuvka nebo stačí jeden a v zasuvkach to po spojovat?
Zapojení 3 zásuvek

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Jeden přívod a ostatní propoj paraleně.Ale přívod shora do jedné krajní a pak bokem ty další. Pokud by jsi zapojoval z prostřední, chyběly by Ti asi šroubky (svorky) na připojení přívodu a do dvou stran.;)

hodnocení

4x

Ten kabel na obrázku je samozřejmě krátký, natáhni nový do některé krajní zásuvky a pak to propoj. Při troše šikovnosti, múžeš to propojení od té první, udělat třeba každý drát z jednoho kusu (pouze odholit v místě připojení, pokud nemáš pérové svorky, ale šroubky). Podle konstrukce zásuvek. Je to jen nápad, už jsem to také dělal, dá se tak obejít nedostatek připojovacích svorek.

hodnocení

2x

Stačí 1 a pospojovat, variantou 3x3 by se snížil počet spojů a tedy potenciálních problémů.

hodnocení

Myslel jsem si to správně ale díky kluci

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]