Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat nebo jak opravit tento spínač?

Od: bjsak odpovědí: 8 změna:
Dobrý večer
Ulomilo se nám šoupatko které už ani nemám co bylo na samotném spínači světla na digestoři. Teď to lze zapnout pouze nějakým předmětem, třeba propiskou protože ten spínač je celkem hluboko.
Lze ten celý modul někde koupit? Nikde jsem ho na internetu na tuto digestoř nenašel, je to Mora. Nebo jestli máte nějaký šikovný nápad jak to opravit tak budu rád.
Vlastní foto se mi nepodařilo vložit tak dam odkaz na tu samou digestoř d46-a.sdn.szn.cz/...

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ja1
hodnocení

0x

Tady by to neměli? Jsou tam čtyři strany náhradních dílů na digestoře

nadeta.cz/...

ja1
hodnocení

0x

je to ono?

nadeta.cz/...

bjsak
hodnocení

Děkuju, nějak se mi to nedařilo najít

Nevím jak jste technicky a softwarově vybavený, ale řešením je 3D tisk z plastu a nemuselo by to stát moc, určitě méně jak skoro těch 600Kč! Pokud máte zbytky toho přepínače, a nemáte 3D CAD software, tak proměřit, poslat firmě, co tiskne z plastu a oni Vám to pošlou.

Tak dá se stáhnout i Free CAD a můžete si přepínač nakreslit sám a poslat někomu, kdo tiskne. :)

Např. ZDE

lmgify

Ten panýlek stojí 219,- Kč. Pochybuji, že naučit se CAD a zadat 3D tisk ho vyjde levněji.

@lmgify: Pak máte pravdu. Nade mnou někdo odkazoval na panel spolu s elektronikou za cca 600Kč, netušil jsem , že se dá sehnat zvlášť plast. Pak samozřejmě 3D tisk nepřichází v úvahu.

lmgify
hodnocení

0x

Vlastní foto se mi nepodařilo vložit

Viz Časté dotazy, otá/....

Teď to lze zapnout pouze nějakým předmětem, [...] protože ten spínač je celkem hluboko
Podle obrázku by měl přepínač být přímo pod tím bílým krytem. *ee*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]