Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Elektrický mop na čištění drážkovaného lina

Od: wamp® odpovědí: 4 změna:

Zdravím.
Potřebuji mop,který mi vyčistí zašlou a zalezlou špínu na drážkovaném linu.
Kdo mi jej doporučí?
Děkuji moc :)

doplněno 17.04.19 19:20: Pardon,doplňuji = parní mop !
Preferuji pouze ty,kteří s ním mají dobré zkušenosti a pomohou mi s výběrem.
Nepotřebuji drahý, potřebuji ho pouze na jednu místnost.
Děkuji !

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Navlhčiť so silnejším roztokom čistiaceho prostriedku, prípadne pridať trochu pracej či jedlej sody, vydrhnúť kartáčom (predávajú aj modely priamo na podlahu s možnosťou nakrútiť na palicu od metly), špinavú vodu povysávať, vytrieť čistou vodou.

V prípade, že je to lino z dielcov s podkladom z HDF dosky podobne ako laminátové podlahy, tak s čistiacim roztokom treba šetriť, aby nepozatekal medzerami.

Para sa mi na vrúbkované PVC neosvedčila. Skúšal som síce len jeden čistič, ale mal som dojem, že tú podlahu skôr zničím ako vyčistím.

hodnocení

0x

Wamp, to žádným mopem nevyčistíte dobře. Já bych v horké vodě rozpustila nějaký dobrý prášek na praní a přidala sodu na praní a pak počkala až to vychladne, abych do toho mohla strčit ruce, pak bych holt zaklekla a nějakou drsnější houbou, nebo nějakým jemným kartáčem bych to vydrhla. Určitě to dá víc práce, ale pak byste to jenom udržovala běžným mytím.

hodnocení

Děkuji oběma za odpovědi a Váš čas.
Bohužel,nikam zaklekávat nehodlám.
Jedná se cca o 35m2.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]