Nejste přihlášen/a.
Jde. Zkoušel jsem to u sebe doma na wc bo nebyl čas. Normálně se to spojilo a vyzrálo společně. Vím,technolog by mě dal po držce,ale dopadlo to dobře
Souhlasim. Opravdu lze. Take jsem to dal temer soubezne (prodleva max 3 hodiny od betonovani 6 cm zavlhly beton) pri rekonstrukci podlahy v me dilnicce u domu 3,5x3m. Mezitim jsem to i radne zallil penetraci. Vse v poradku spojene a rovne. Drzi to bez popraskani v nevytapene budove uz 6 let a to se tam s tim moc nemazlim. Zabijim, rozbijim, rezu, brousim, vibruji, frezuji, svaruji, sroubuji, atd. A podlaha stale drzi. Je pravda, ze jsem to pro sichr kropil zbesile vodou snad 14 dni v kuse... jak jsem videl sussi flek... uz jsem to strilel hadici... Nicmene doma bych si na to netrouf...
nic jako koupelnový beton neexistuje...a proč chcete do koupelny vinil? proč si komplikujete život? Za těchto podmínek stačí beton aby byl cca 14dní starý a vyschlý při teplotě +15° pak se to může vylít
Reklama vám doporučí co možná nejvíc operaci.Pod vinyl stačí určitě jen normálně rovný beton,Lepidlo pod vinylem stejně bezpečně podlahu dostatečně srovná a po nalepení nehrozí prošlap,myslím ani od větších dolíků.Jen by na povrchu neměly být větší výstupky,kamínky.Ty se dají lehce odstranit přebroušením cihlou,.Pak jen vyluxovat.a lepit.
JABRAKA
Osobně jsem odpůrce penetrací. Je to další vrstva na spojení.
Beton, čerstvý, vlhký, necháte uschnout, pak další vrstva penetrace, která udělá co? Spojí se s betonem, necháte opět uschnou a pak na uschlou penetraci nivelačku, která se musí spojit se zaschlou penetraci. To je na každému, čemu uvěří.
Ale když na vhký beton, který udrží člověka, naliji nivelačku, válečkem jí rozeženu, tak to musí držet.
Penetrace není pevnější jak lepidlo, beton, atd.
Osobne jsem daval penetraci smichanou s vodnim sklem hlavne proto, aby beton nenasakal kazdou tekutinu, co svou sikovnosti v dilne nechtene prevrhnu. Jednou rocne vystehuji dilnu a provadim "lodni uklid" s zabkou, kyblem vody a rejzakem. Tuhle fintu me poradil mistni automechanik, ktery vodnim sklem pretira obcas beton v servisu a na uklid pouziva take "palubni styl". Tvrdil, ze vsechno ostatni, co na tu podlahu za ty desitky let uz pouzil, vzdy nakonec neco znicilo. Brzdovka, fridex, oleje, nafta, benzin, redidlo... a vodni sklo stale drzi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.