Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spatne polozena plovouci podlaha

Od: torrrent* odpovědí: 14 změna:
Dobry den. Mame byt kde mame plovouci podlahu cca rok starou. Na nekolika mistech jsem si vsiml ze se mezi lamelami delaji mezirky (na kratsi strane lamely) a take ze pri naslapnuti se lamely ve spojich trochu prohybaji. Dokonce jsem nasel i jakousi bouli na podlaze. Predpokladam tedy ze je to spatne polozene. Nejspis na krivy podklad.
Samozrejme to budu reklamovat.Ale spise by me zajimal nazor nejakeho remeslnika nebo nekoho kdo se tim zabyva jak by vypadala nova podkladka. Podlaha je samozrejme i pod kuchynskou linkou. A rozebirat linku v defacto novym byte me prijde jako opruz. Protoze si myslim ze jinak ta podlaha opravit asi nepujde. Dekuji

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Do štěrbin se dá dát lepidlo a lamely posrážet k sobě, aby to bylo zase bez mezer (pokud to půjde).
Boule se nedají řešit jinak než novou pokládkou.

hodnocení

0x

Může to být špatným podkladem, stejně tak to může být i nekvalitními (levnými) lamelami.

torrrent*
hodnocení

Je pravda ze lamely jsou jedny z nejlevnejsich
Pak to takhle dopadá...a lidé se ještě diví...
Koupil jsem si nejlevnější šmejd, a světe div se, on to je opravdu šmejd.
torrrent*
hodnocení

Ja jsem si to bohuzel nevybiral. Byt jsme takto koupili a nemel jsem moznost zmeny. Osobne bych si koupil drazsi variantu.
Ale aspon chci vedet co a jak nez to pujdu reklamovat.
amytof

V tomto případě se ale bude jednat o vlastnost této podlahy, takže co chceš vlastně reklamovat?

torrrent*
hodnocení

Proto se uz rovnou ptam jestli nekdo nemenil podlahu kdyz je na ni kuchynska linka a co to vse obnasi

Jinak vyjádřeno se ptáš: jak tu podlahu zase nějak odrbat, abys nemusel demontovat kuchyňskou linku?

Ale abych i něco navrhl, tak můžeš nad každou skříňku, která stojí na podlaze vyvrtat do stropu otvor s hákem a ten hák každou skříňku pověsíš. Tak ji zvedneš od podlahy a budeš moct podsunout seskládanou plovoucí podlahu bez demontáže linky.

Pokud jde jen o rozebrání linky, možná by bylo řešení. Vcelku elegantní a bez demontáže linky. Jen tam musí být sokl naklapnutý na nožičkách linky.
Pak se sundá sokl, podlaha se rozebere kam to až jde a nová se položí ke zbytku ty starý podlahy. Sokl to potom schová.
Trochu opruz, ale ještě to jde.
torrrent*
hodnocení

O tom jsem premyslel a mozne by to bylo, nicmene kdyz uz bychom do toho sli tak bysme dali do kuchynskyho koutu dlazbu. Ta plovoucka je na houby kdyz se neco rozlije apod. Takze dlazbu bychom udelali pod ten sokl a casem dodelali az se za x let bude delat nova kuchyn. A ve zbytku mistnosti uz nebude problem s novou plovouckou.
asd1

Když na dlažbu padne hrnec tak rupne... Za nejpraktičtější do kuchyně považuju lino.

Zvednout linku aby šla přehodit krytina není až tak problém...

torrrent*
hodnocení

Tak dlazba v pripade prasknuti jde lepe vymenit nez treba ta plovoucka

A u té kuchyňské linky máš podlahové vytápění? Pokud ne, tak při stání u kuchyňské linky ti bude docela zima na nohy (dlažba je studená).

amytof
hodnocení

0x

Šetřil jsi na špatném místě, takže to zaplatíš celé znovu.

Dát si do nového bytu nejlevnější plovoucí podlahu, tomu nerozumím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]