Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak připravit otvor pro vaničku?

Od: shinok odpovědí: 3 změna:

Zdravím, chci uložit vaničku mezi zdi, jak šířku mám vyzdit (vanička šířka 120cm). Vyzdit šířku 120cm? nebo třeba 122cm jakoby aby bylo místo pro obklad...ale nevím přesně kolik ten obklad udělá, aby to tam pak vlezlo, nebo naopak aby tam nebyla mezera. Kdybych zdil 120cm obklad by začal až nad vaničkou a po obvodu koupelny by se musel řezat první řadu obkladu asi 10cm výšku

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

re4zon
hodnocení

0x
Na tohle se neda odpovedet, kdyz nezname tvar a rozmery vanicky ani obkladu. Osobne bych vanicku nedaval a vyzdil si pripadne soklik jako okraj a normalni dlazbu s odtokovym kanalkem. Ale pokud ji davat chcete, tak zdete tak, abyste pak vanicku usadil mezi spodni radu obkladu, prijde mi to lepsi nez pak dorezavat podle ni.

hodnocení

0x

Na to se nedá na dálku dobře odpovědět. Všeobecně se vana zazdívá tak, že obklad je v jedné rovině s hranou vany. To znamená, že vyzdívka musí být menší, aby se tam vešla vrstva malty plus obklad.

hodnocení

0x

já dávám 1,5cm na každou stěnu kde bude obklad bude li do niky tak to máte plus 3 cm

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]