Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím o radu, koupila jsem si do podnájmu stolní myčku: alza.cz/...
Výrobce k ní ale dělá krátkou hadici. Ráda bych dokoupila přívodní hadici s aquastopem, a to výhradně buď v Alze nebo v Datartu v eshopu, je to pro mě nejrychlejší, pak to tam osobně vyzvednu. Volala jsem na zákaznickou linku, operátor mi nebyl schopen poradit(!) kterou hadici z nabídky dokoupit. Byl by prosím někdo z vás tak laskav a podíval se jen na stránky Alzy a Datartu a poradil mi kterou hadici koupit? Stačí krátká metr a půl, případně dva a půl metru.Jsem naprosto bezradná. Děkuji moc!
Tato myčka ale aquastop nemá, takže je nesmysl dokupovat k ní hadici s aquastopem. Ten ventil by nebylo kam zapojit a vodu byste nikdy nenapustila.
Dík.Z Alzy mi operátor řekl,že mi doporičuje hadici s aquastopem (!).Jakou mám tedy vzít? Nerozumím jestli přívodní,vypouštěcí... alza.cz/... Děkuji moc
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.